Κοπής
FoodService
Περιγραφή
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΣΕΡΙ Π.Ο.Π
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Κασέρι Π.ΟΠ της Γαλακτοκομικής Λέσβου, είναι ένα ημίσκληρο τυρί συνεκτικής υφής με λευκοκίτρινο χρώμα.Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα και έτσι χαρακτηρίζεται από πλούσιο άρωμα και ξεχωριστή γεύση. Ωριμάζει για τουλάχιστον τρεις μήνες. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα (τουλάχιστον 85% πρόβειο) αποκλειστικά στο νησί της Λέσβου. Η Λέσβος είνα μία από τις τρεις περιοχές της Ελλάδας όπου επιτρέπεται η αποκλειστική παρασκευή του.
Το Κασέρι Π.ΟΠ της Γαλακτοκομικής Λέσβου, είναι ένα ημίσκληρο τυρί συνεκτικής υφής με λευκοκίτρινο χρώμα.Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα και έτσι χαρακτηρίζεται από πλούσιο άρωμα και ξεχωριστή γεύση. Ωριμάζει για τουλάχιστον τρεις μήνες. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα (τουλάχιστον 85% πρόβειο) αποκλειστικά στο νησί της Λέσβου. Η Λέσβος είνα μία από τις τρεις περιοχές της Ελλάδας όπου επιτρέπεται η αποκλειστική παρασκευή του.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανά 100g | |
---|---|
Ενέργεια | 1370kj/330kcal |
Λιπαρά | 27.0g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 14.0g |
Υδατάνθρακες | <0.5g |
εκ των οποίων σάκχαρα | <0.5g |
Πρωτεΐνες | 24.0g |
Αλάτι | 1.9g |